Ahad, 9 November 2014

How the Shaklee Business Works


Watch this video and share it with your friends and family today to start your own business!

Contact mykhaizabiz to know detail

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz
SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Sabtu, 25 Oktober 2014

28 Essential vitamins and minerals adults need


Want to know why Vita-Lea is the best for you? Share this with your loved ones today!

Contact mykhaizabiz untuk to get your Vita-Lea today !

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz
SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Khamis, 23 Oktober 2014

High in protein


Contact mykhaizabiz untuk to get your canister today !

Tel / SMS / Telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Rabu, 22 Oktober 2014

Bertindak Secara Semula Jadi untuk Merendahkan Paras Kolesterol


Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan Phytocol-ST™ anda sekarang
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Ahad, 19 Oktober 2014

Help your child meet their daily micronutrient requirements with Shaklee Meal Shakes



Help your child meet their daily micronutrient requirements with Shaklee Meal Shakes. Please contact me get your canister today !

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Ahad, 12 Oktober 2014

Membeli sambil menderma

Partnering with MyKasih Foundation’s “Love My Neighbourhood” program, Shaklee Cares® will donate 10% of all Shaklee™ Meal Shakes sales made through October 31st to the homes of underprivileged children. Help us meet our goal of providing RM 1 Million worth of Meal Shakes to 2000 families!

Please contact me to get your Shaklee™ Meal Shakes now
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Sabtu, 11 Oktober 2014

ESP : For all your protein needs


Contact mykhaizabiz to get your ESP canister now
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Jumaat, 10 Oktober 2014

20 Resepi ESP anda perlu cuba


Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan ESP anda sekarang
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR


Selasa, 7 Oktober 2014

Kenapa pilih Shaklee


Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan pendaftaran ahli Shaklee anda sekarang
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Isnin, 6 Oktober 2014

Follow us fb @ mykhaizabiz



Sila hubungi mykhaizabiz untuk sebarang pertanyaan, informasi dan maklumat
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR


Ahad, 5 Oktober 2014

Dapatkan yang Terbaik, Serlahkan yang Terbaik dengan Shaklee Performance® Natural Orange



Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan   Shaklee Performance® Natural Orange anda sekarang
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR


Harga


Sila hubungi mykhaizabiz untuk keterangan lanjut

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR


Kolagen ni kasi awet muda


“Kolagen ni kasi awet muda ..”. Sebenarnya, kolagen ni umpama refill. Kolagen adalah protein yang terdapat dalam kulit. So, bila anda ambil supplement yang berunsurkan kolagen, ianya membuatkan kulit anda nampak cerah dan tak kedut sebab dia dah ganti protein yang dah hilang / kurang. Bila dah cerah dan tak kedut, korang akan nampak makin muda la kan? Itu je yang berlaku sebenarnya.

ANDA TAHU???

Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% setiap tahun selepas usia 25 tahun?. Dan kesan pengurangannya mula dirasai lebih kurang 10 tahun kemudian. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi semakin tua, semakin berkurangan kolagen.

Bagaimana kita tahu bahawa kita memerlukan makanan tambahan kolagen?

* Kulit kusam/ kurang berseri
* Garis-garis halus pada muka atau leher
* Tidak makan buah-buahan & sayur-sayuran secukupnya
* Mempunyai cetakan bantal pada muka apabila bangun dari tidur
* Mempunyai perubahan warna kulit / tona kulit tidak sekata
* Tidak / jarang menggunakan pelindung matahari
* Liang pori-pori jelas dan kulit berjerawat
* Mempunyai lingkaran di bawah mata
* Mempunyai garis-garis halus apabila tersenyum
* Kurang daripada 7 jam tidur secara kerap & tidak bermaya
* Mempunyai rambut rapuh
* Sakit-sakit badan dan sendi
* Merokok
* Cepat letih, lesu dan tidak bermaya

Sumber kolagen terbaik setakat ini, yang boleh diperolehi dari hidupan laut seperti alga dan pelbagai jenis ikan. Tahukah anda dalam tahun 1996, ade seorang professor dari Perancis telah membuat kajian, ikan yang mampu hidup di laut sedalam 2000 meter adalah sangat kaya dengan kolagen? Pada kedalaman 2000 meter, kereta boleh jadi kemek yer, tapi ikan ini masih utuh dengan keadaan kulit/sisik yang licin, tegang dan tahan lasak.

Dan Collagen Powder Shaklee pula diekstrak dari sisik ikan merah yang hidup di laut sedalam 5000 meter! Jadi jangan persoalkan kenapa kolagen dari fruit base jauh lebih murah dari marine base. Anda boleh nilai sendiri effort yang diperlukan antara memetik buah di ladang dengan menangkap ikan di laut dalam.

Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan  Collagen Powder Shaklee anda sekarang

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz
SID : 1157671
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Are these benefits that you want from a product?


Please contact mykhaizabiz SID : 1157671 your trusted Shaklee Distributor today and get your Shaklee Collagen Powder now!

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Sabtu, 4 Oktober 2014

15 kebaikan Shaklee Meal Shakes


Kelebihan ESP



Jumaat, 3 Oktober 2014

ESP : BUY 6 FREE 1


Please contact me to get your ESP now 
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Khamis, 2 Oktober 2014

Seven key ingredients ..


Pleasa Contact mykhaizabiz to get your Collagen Powder now !!

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
email : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Resepi Bancuh ESP Breakfast On The Go

Kredit : Chrysalis Nurul
Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan ESP anda
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Cara Bancuh ESP (Soy Protein Isolate Powder)

Kredit : Chrysalis Nurul
Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan ESP anda
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Resepi Sedap Bancuh ESP Untuk Milk Booster

Kredit : Chrysalis Nurul
Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan ESP anda
Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Rabu, 1 Oktober 2014

Pure Hydration ??



Pure Hydration ??

Satisfy Your Thirst for Winning

Dehydration is the most common cause of fatigue and poor athletic performance. Shaklee Performance® is clinically proven to hydrate better than water. Plus, Performance has more electrolytes and provides more energy than the leading hydration drink.

Our proprietary OPTI-LTYE™ electrolyte blend, plus our unique mix of carbohydrates, delivers instant and sustained energy and supports optimal hydration.

Proven in the Lab

Laboratory tests with high-level athletes showed that Shaklee Performance delivers a full spectrum of electrolytes, including calcium and magnesium (unlike the leading brand).
Put in the Best, Bring out the Best

With clinically proven formulas that help you perform better, train longer, and recover faster, Shaklee Sports Nutrition provides what your body needs before, during and after workouts.
Shaklee Purity Guarantee

Contains no artificial flavors, sweeteners, or preservatives.

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

Pleasa Contact mykhaizabiz to get your Shaklee Performance® Natural Orange now !

Puncak Alam, Shah Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Sungai Buloh, Putrajaya, Cyberjaya

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Promosi Oktober : ESP Beli 6 Percuma 1


Shaklee ESP (Soy Protein Isolate Powder) merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu. ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol.

Siapa yang memerlukan Shaklee ESP ?

• Wanita
• Golongan pekerja
• Ibu hamil & berpantang
• Ibu menyusu
• Golongan pelajar
• Warga emas

Masih mencari Shaklee Independent Distributor di kawasan anda?

Puncak Alam, Shah Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Sungai Buloh, Putrajaya, Cyberjaya

Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan ESP anda

Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Sabtu, 27 September 2014

Masih mencari ?


Masih mencari Shaklee Independent Distributor di kawasan anda? 

Puncak Alam, Shah Alam, Bukit Jelutong, Kota Damansara, Sungai Buloh, Putrajaya, Cyberjaya

Ingin tahu lebih lanjut...
Sila hubungi mykhaizabiz
ID No. 1157671


Tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz
web : www.mykhaiza.biz

Jumaat, 26 September 2014

Shaklee Meal Shakes



Shaklee Meal Shakes merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Shaklee Meal Shakes mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.


Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga :

• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium.

Siapa yang memerlukan Shaklee Meal Shakes ?

• Seisi keluarga
• Kanak-kanak cerewet makan
• Golongan pekerja dan sibuk
• Golongan pelajar
• Warga emas

Berita baik !!!

Dengan pembelian 3 Shaklee Meal Shakes sekarang, PERCUMA 1.

Promosi ni untuk bulan September 2014 sahaja.

Sila hubungi mykhaizabiz untuk dapatkan Shaklee Meal Shakes anda 

tel/sms/telegram : 6.012.261.054.3
emel : mykhaizabiz@gmail.com 
facebook : mykhaizabiz
twitter : mykhaizabiz
instagram : mykhaizabiz

Khamis, 25 September 2014

Penafian

 
mykhaizabiz bukanlah mewakili secara langsung syarikat © Shaklee Malaysia. Anda digalakkan melayari Laman Web rasmi syarikat (http://www.shaklee.com.my/) untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perniagaan ini dan promo semasa syarikat. Kandungan page ini bertujuan untuk memberi penerangan, testimoni, promosi dan maklumat produk

mykhaizabiz tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...